Услуги

Дейности

SolidFill предлага широка гама от услуги, допълващи основната технология, която разпространяваме - 3D принтирането. Предлагаме услуги, позволяващи разработката на прототипи и крайни продукти, дори когато не разполагате с друго, освен с идея. Ние изграждаме необходимия софтуерен модел или обработваме вече съществуващ, осъществяваме принтиране на физическия обект и извършваме довършителни процедури при нужда.


Екипът ни от професионалисти изслушва вашите идеи, стараейки се да разбере нуждите ви, и предоставя обективна оценка на възложения проект. Предлагаме професионална препоръка за подобрение в дизайна на проекта или създаваме изцяло нов, така че да отговаря на изискванията на технологията. Целта ни е да спомогнем за бързата и качествена реализация на вашия продукт, а как го постигаме може да откриете по-долу.

Имате идея?

Изпратете ни своя проект!

Материали

Правилният избор на материал е от съществено значение и има ключова роля в успешното реализиране на възложения проект. В сферата на бързото прототипиране и 3D печата работим с разнообразни технологии и материали, затова се доверете на опита на SolidFill. Изпратете информация за изискванията и приложението на вашата идея и нашият екип от професионалисти ще подбере най-подходящия материал за осъществяването ѝ. Може да разгледате материалите, които използваме, както и техните характеристики в списъка по-долу.
материали за 3D принтиране

Материали за 3D принтиране

PA (полиамид)

Полиамидът за 3D Печат е под формата на изключително фина пудра. Материалът е едновременно здрав и гъвкав, издръжлив във времето, както и устойчив на повечето химически продукти. За подобряване на техническите ѝ характеристики пудрата може да се смеси със стъклени (GF-PA) или алуминиеви частици (Alumide). При принтиране с този материал не се използват поддържащи структури, което дава резултат под формата на точни и добре изглеждащи детайли. Необработените части, принтирани с полиамид, имат абразивен външен вид, както и пореста структура, но лесно могат да се дообработват и импрегнират с цел подобряване на повърхността и и постигане на непромокаемост. Синтерованите полиамидни части служат за функционални прототипи, а често се използват за крайни потребителни елементи.

Може да изтеглите техническата документация от тук.

Фотополимери

При Стереолитографията (SLA) се използват течни фотополимери, за да изградят желаните обекти. SolidFill разполага с голямо разнообразие от фотополимери – твърди, гъвкави, гумоподобни, с цел да се покрият възможно най-много изисквания при прототипиране. Този вид материали и технологията, с която се принтират, дават изключително висока точност, страхотен външен вид и детайлност. Използват се за изработката на концептуални и функционални модели, както и за изработката на първообрази за последващи процеси като Вакуумното леене. Не са подходящи за външно приложение, тъй като са чувствителни на UV лъчи.

Може да изтеглите техническата документация от тук.

VeroWhite

Твърд и непрозрачен материал с високо ниво на детайлност на повърхнините, който се използва при 3D Принтиране с технология Poly Jet. Това е полимер за общи приложения с подобрени механични свойства и способност да издържа на огъване. Използва се при необходимост от концептуални прототипи с много добър външен вид и точност, както и за изработката на първообрази за последващи процеси като Вакуумното леене.

Може да изтеглите техническата документация от тук.
Материали за вакуумно леене

Материали за вакуумно леене

© 2022 SolidFill, All Rights Reserved
1612, София, България,
ул. "Житница" №44
+359 888 722 894
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram