Обратно към услуги

3D Моделиране

3D CAD моделиране е стартовата точка за всеки проект, изискващ 3D принтиране.

Моделите служат като входен материал за принтиращите машини, след като бъдат обработени от нас чрез специален софтуер.

От скица до модел

Ние, в SolidFill, сме наясно, че не всеки има нужните знания, време и техника, за да борави със сложните софтуерни системи, нужни за създаването на 3D модели. Нашите 3D дизайнери са на разположение, за да създадат дигитален 3D модел от ваши скици, чертежи или просто идеи. Не само това, но използвайки нашите услуги за 3D моделиране, вие ще сте сигурни, че създаденият модел ще бъде готов за 3D принтиране или друг вид производство, без никакви допълнителни проверки и обработки.
За да можем да създадем вашия 3D модел, ние се нуждаем от 2D скица, чертеж или дори само нахвърляна рисунка на обекта, който желаете да принтирате. Точните размери, като дължина, височина, дебелина и т.н. на различните детайли, също трябва да бъдат комуникирани, за да се постигне нужната точност на модела.
3D CAD моделиране е стартовата точка за всеки проект, изискващ 3D принтиране.
Нашите 3D дизайнери са на разположение, за да създадат дигитален 3D модел от ваши скици, чертежи или просто идеи.
3D CAD моделиране е стартовата точка за всеки проект, изискващ 3D принтиране.
Използвайки нашите дизайнерски услуги, вие ще сте сигурни, че създаденият модел ще бъде готов за 3D принтиране или друг вид производство, без никакви допълнителни проверки и обработки.

Имате идея?

Изпратете ни своя проект!
© 2022 SolidFill, All Rights Reserved
1612, София, България,
ул. "Житница" №44
+359 888 722 894
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram