Ние сме SolidFill

Пионери в индустрията

SolidFill е пионер в професионалните услуги за 3D принтиране/бързо прототипиране в България. В своята зора през 2013 г. компанията е изцяло фокусирана върху приложенията на технологията и всички производни отрасли.

В последствие разширява дейността си чрез услуги за 3D сканиране, реинженеринг, 3D проектиране и моделиране, дообработка на 3D принтирани части и продуктов дизайн.
През 2015 година, поради засилен интерес, фирмата започва да предлага и производство на пластмасови детайли в малки и средни серии чрез технологията Вакуумно леене.

Екипът от професионалисти се информира всекидневно за новостите в света на адитивните технологии, за да е в крак с нуждите на клиентите и и да реализира проектите им чрез най-съвременните и ефикасни методи.

SolidFill е сред лидерите както в България, така и в Европа, в сферата на 3D принтирането, бързото прототипиране, 3D моделирането, 3D сканирането и редица други услуги от областта на адитивните технологии.
Корпоративна мисия - SolidFill

Нашата мисия

Мисията на SolidFill е да запознае българския бизнес с иновативните технологични методи за производство и приложенията им чрез обучение на местния индустриален пазар.
Корпоративна визия - SolidFill

За по-добро бъдеще

Стремим се да помагаме на всеки екип или организация - без значение от размера им - да стъпи уверено в бъдещето. Съдействаме на стартиращи фирми, като им помагаме да измерят приложимостта на своята идея; на средни
предприятия – за прототипиране на нови продукти и производство в кратки серии; на големи производители – за подобряване на ефективността в предпроизводствения процес.

Имате идея?

Изпратете ни своя проект!

Нашият екип

Гръбнакът на SolidFill са отдадените експерти, които се грижат за реализирането на всяка поръчка да се случва по най-бързия и качествен начин. Въпреки това, всеки от над 20-членния ни екип има своите забавни хобита и интереси. Освен професионализма, ни обединяват любовта към природата, страстта към интернационалната кухня и влечението към спорта!
SolidFill - Професионалисти в сферата на 3D принтиране
Димо Димов
Димо Димов
Управител
Пламен Бързаков
Пламен Бързаков
Съосновател
Мирослава Тенинчева
Марислава Тенинчева
Административен мениджър
Георги Митов
Георги Митов
Старши акаунт мениджър
© 2022 SolidFill, All Rights Reserved
1612, София, България,
ул. "Житница" №44
+359 888 722 894
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram