Участие на Solidfill на Mach&Inno Tech 2017

Участие на Solidfill на Mach&Inno Tech 2017

Mach&Inno Tech 2017

От 4 до 7 Април тази година в Интер Експо Център – София, ще се проведе седмото поред  специализирано международно изложение за машини, тeхнологии и индустриално оборудване(Mach&Inno Tech2017).То е единственото по рода си подобно изложение в България с годишен ръст от 40% на наетите площи през последните две години.

-В него ще вземат участие 120 компании, представящи над 250 световни бранда.

-Ще има директни участници от България, Турция, Унгария, Италия, Австрия, Чехия и др.

Участие на Solidfill

Ние от фирма Solidfill също ще вземем участие, като ще разполагаме със собствен щанд, който ще се намира в зала 2, на щанд А14.

Mach_Inno_tech_Solidfill_shtand

Ще има и демонстрации на трите основни вида 3D Технологии:

Fused Deposition Modeling (FDM)-технология за бързо прототипиране, която използва полимери (ABS, PLA, Nylon), подходящи както за прототипи, така и за крайни продукти.

Stereolithography (SLA)-една от най-прецизните технологии за 3Д принтиране, чрез която могат да се произвеждат изключително малки и финни детайли с идеално гладка повърхност, изискващи никаква допълнителна обработка.

Selective Laser Sintering (SLS)-при SLS  прототипите не се изграждат от нормална пластмаса, а от пудра като резултатът са леки, но здрави крайни продукти идеални за функционално тестване в много индустрии.

И на технологията Вакумно леене:

-Вакуумното леене е технология, с която произвеждаме пластмасови детайли изляти от висококачествен полиуретан в кратки серии (20-500+ бр.) в рамките на дни.

Заповядайте при нас!

За събитието: http://machtech.bg/bg

No Comments

Post A Comment