Victoria’s Secret в 3D

Victoria’s Secret в 3D

Тази година в специално издание на шоуто Victoria’s Secret на 10ти Декември 2013, Снежните Ангелите ще носят 3Д принтирани корсети инкрустирани с милиони блестящи кристали Сваровски.

Екипът на Victoria’s Secret работи заедно с архитекта Брадли Ритенберг, за да произведат новите костюми за шоуто. Представлениео е вдъхновено от приказките, а Американският модел Линдзи Елингсън ще играе Ледената Кралица. Триизмерно принтираните костюми са направени така, че да пасват идеално на Кралицата с помощта на точен 3Д сканиран модел на фигурата ѝ. Чрез триизмерно принтиране са създадени изящните крила, корона и геометрични форми на дизайна наподобяващ снежинки, които в последствие ще бъдат обсипани с кристали Сваровски.

 „Това е нов начин да се произвеждат дрехи, който до сега не е бил използван.“, обяснява индустриалният дизайнер Дуан Скот пред списание Style. „Виждали сме вече 3Д принтиране в модата на подиумите в Европа. До този момент всичко е било грубо, екстравагантно и неудобно за носене. Това е първата комерсиална марка – с фокус на елегантната и чувствена форма – а не поредния груб, скован и наподобяваща извънземен дизайн. Това може да се носи.“

Източник: http://www.3ders.org/articles/20131110-victoria’s-secret-adds-3d-printing-and-swarovski-to-runway-show.html

Етикети: Приложения; 3D Принтиране; 3D Сканиране; 3D Моделиране

No Comments

Post A Comment