3D Принтирани протектори за смартфони

3D Принтирани протектори за смартфони

Компанията за аксесоари Incase и производителят на 3D Принтери Carbon, обявяват взаймно сътрудничество за своя проект касаещ 3D Принтирани протектори за смартфони.

Въпреки, че Въпреки, че 3D Обществото се занимава с принитране на протектори за смартфони от доста време насам, тези протектори ще бъдат различни, ще са направени от материали, които никой досега не е използвал.

Най-важното е, че технологиите за 3D Печат на Carbon, ще се използват за масово производство на протекторите и други устройства. Разходите все още не са обявени, но това означава, че в скоро време ще има нова новина свързана с 3D Принтирането идваща от компанията.

Глобалното, многогодишно партньорство ще осигури достъпа до 20 от машините за 3D Печат на Carbon, най-новия им софтуер и изключителното право да брандират детайли, които са 3D Принтирани с помощтта на технологията за 3D Печат на Carbon – Digital Light Synthesis (DLS).

Carbon - 3D Принтирани протектори

Промяна на материала и дизайна на протекторите за мобилни устройства.

DLS процесът на Carbon се ръководи от специална технология, наречена CLIP, която използва специализирана оптика и специални течни полимери за направата на детайлите.

 Като част от споразумението, от Incase ще използват този процес за да изработят своя иновативен продукт.

След като 3D Принтират протекторите със специалния полимер на Carbon, детайлите ще бъдат втвърдени за да образуват пуло-решетъчна структура, която ограничава натиска при изпускане и удар, всичко това във възможно най-тънкия протектор.

3D Printerd protectors

Партньорството, като средство за опростяване на веригата за доставки.

С достъп до материалите и хардуера на Carbon от Incase ще имат възможността да проектират, тестват и преправят своите дизайни много по-бързо отколкото са го правели досега и със значително по-малко разходи.

‘‘Като допълнение относно предефиниране на защиатата на мобилни устройства на ниво материали, нашето партньорство с Carbon значително променя оперативното мобилно пространство‘‘. Споделя главният изпълнителен директор на Incase,  Andy Fathollahi. ’’Изпъкваме с плюсове, като по-бързи маркетингови стратегии, опростяване на доставките, производството и възможностите за персонализация за нашите клиенти.‘‘

3D Технологии

За Incase масовото персонализиране и инвентализацията по-поръчка, сега са възможни в по-кратък срок, благодарение на специалните системи на Carbon.

Източник: https://3dprintingindustry.com/news/incase-3d-print-mobile-phone-cases-carbon-technology-127012/

Етикети: 3D Принтирани, 3D Технологии

No Comments

Post A Comment