3D Принтирани обувки от Under Armour

3D Принтирани обувки от Under Armour

Американската компания за спортни стоки Under Armour  наскоро изкара на показ най-новия си модел за обувка на своето модно шоу през 2017г.Наречени ,,Under Armour Futurist’’ новите обувки могат да бъдат представени като ъпгрейд на първите им 3D Принтирани обувки ,, UA Architech‘‘.

Иновативната обувка, която се очаква да бъде официално пусната на пазара на 30 Март (в лимитирана серия), ще се продава на цена от 300 долара за чифт.Както читателите биха предположили, за нас беше голямо удоволствие да сме от първите, които предоставят пръв поглед над продукта, който представлява забележима 3D Принтирана горна част и 3D Принтирани подметки, които допринасят за удобно ниво на натиск – без да се споменава и за визията, която те отнася в Бъдещето.

gumenki_3D

Въпреки, че сме ограничени откъм  по-детайлна информация за продукта,  все пак разполагаме с такава, която би била интересна за читателите.Освен 3D Принтираната подметка на обувката- която отнема цял ден за да се 3D Принтира, поради сложната си структура-иновативните обувки на Under Armour се отличават със  скоростна система за обшиване(не по-различна от тези които се използват за обувките за сноуборд) и обвивка с цип, направена от неопрен.Последната характеристик е направена с цел по голям натиск върху крака на носача, което допринася за по добра опора.

Футуристичните маратонки също използват SpeedForm Технологията на Under Armour, която премахва усещането, че носиш обувка.Повече информация за тази технология може да се намери на сайта на Under Armour.

podmetka_3D_printirana

 

Въпреки, че остава седмица докато някой се сдобие с чифт от 3D Принтираните обувки на стойност 300 евро, Under Armour са дали свой модели за тест на някои известни личности, като професьоналният бейзболист Брус Харпър, Дуейн Джонсън-Скалата, както и още купища елитни атлети.

Under Armour изглежда започват да се интересуват все повече от използване на технологиите за 3D Принтиране, за своята продуктова гама.Читателите може и да си спомнят че от компанията подариха чифт от 3D Принтирани-те си обувки на плувеца Майкъл Фелпс по време на Олимпийските игри в Рио.Но Under Armour изпитват технологията и на по-широко ниво.Например, преди около година компанията откри иновационен център за 3D Принтиране и 3D Сканиране наречен Фарът.

inovacionen_3D_centur

С предстоящото изкарване на показ на най-новите си 3D Принтирани гуменки, Under Armour достигат до нови висоти, с нови и иновативни продукти.

Източници:http://www.3ders.org/articles/20170322-under-armours-300-3d-printed-futurist-sneakers-available-march-30.html

Етикети: 3D Принтиране3D Сканиране

No Comments

Post A Comment