3D Принтирани аура амулети

3D Принтирани аура амулети

Разположеното в Бразилия дизайнерско студио ‘’Estudio Guto Requena’’ стартира ново приложение за дизайн, което дава възможност на хората, които го използват да превърнат любовните си истории в уникални 3D Принтирани амулети.

Да избереш бижу за значим човек може да бъде трудна задача: как да откриеш нещо което е уникално и в същото време лично и красиво. За щастие методите за 3D Принтиране и дигитална фабрикация отварят вратите към нови възможности за персонален дизайн, вече сме виждали редица 3D Принтирани авторски бижута.

От 3D Принтирани пръстени, чиито дизайн се генерира от звуков клип, до 3D Принтирани амулети, чиито дизайн е персонализиран според моделите на вятъра на даден ден и място, възможностите за уникални авторски бижута изглеждат все по необятни.

Сега с пускането в експлоатация на аура амулета, потребителите могат а запечатат своята любов към ближния в прекрасен пускането в експлоатация на аура амулета, потребителите могат а запечатат своята любов към ближния в прекрасни 3D Принтирани амулети. Разработени от бразилското дизайнерско студио ‘’Estudio Guto Requena’’, аура амулета може да се превърне в перфекния подарък за човека до теб.

3Д_принтирани_аура_амулети

Как да ‘‘заловим любовта‘‘ и да я превърнем в физически дизайн? Добър въпрос. Реално потребителите са инструктирани, да намерят ‘‘тихо място‘‘, където ще могат да разкажат любовната си история на своя мобилен телефон.

Чрез разговора, който се провежда благодарение на специално приложение, разработено от студиото и държейки показалеца си върху светкавицата на телефона, приложението улавя не само историята Ви, то може да измери и пулс и да извлече нужната емоционална информация.

3Д_принтиран_амулет_аура

С други думи, промяната в гласа Ви, докато разказвате своята любовна история, както и сърдечния Ви ритъм ефективно ще създадат, наподобяващия висулка дизайн на амулета, което означава, че всеки амулет е уникален. След като 3D Модела е готов, потребителя може да поръча амулета, чрез приложението и той ще бъде 3D Принтиран и в последствие облят с 18 каратово злато.

‘‘Когато си припомниш любовната история на живота ти, цялото ти тяло откликва на емоциите. Сега може да запечаташ тези емоции и да ги превърнеш в уникални бижута‘‘, казват от студиото.

приложение_3Д_печат

3D Принтираният аура медальон е част от любовния проект на ‘’Estudio Guto Requena’’, който има за цел да осъществи връзка между световете на технологията и чувствата. Проектът запоянат през 2013г., генерира дизайни от човешката мозъчна дейност, пулс и гласове.

‘‘Любовния проект е проучване в дизайна, науката и технологията, които залавят любовните емоции на хората и ги превръща в всекидневни артикули‘‘, твърди сайтът на студиото. ‘‘Проектът предлага бъдеще, в което уникални артикули ще олицетворяват лични истории, по начин, който ще окуражи по-дългия цикъл на живот, като по този начин ще съчетае смислени проекти с устоичив дизайн.

 Източник: http://www.3ders.org/articles/20170605-3d-printed-aura-pendant-is-customized-to-your-love-story.html 

Етикети: 3D Модел,  3D Принтиране

No Comments

Post A Comment